Wysłany: 2010-07-27, 11:50 Informację ze świata sw.
Nie widzę takiego tematu, a nie ma sensu wszystkiego wrzucać do shoutbox'a więc niech to będzie miejsce na podanie linka, wklejenie jakiegoś news'a itd. itp. dotyczącego sw.
myślę że Wojtek ma raceje, miełem nadzieję że ta walka z Sylvią nauczy go trochę pokory, ale jak Pudzian chce zostać kolejnym Bobem Sapem lub Kimbem którzy wygrywali może co drugą walkę - dopnie swego
Pudzian będzie dobrym materiałem do żartów, szczególnie dla zagranicznych komentatorów.
Może to być mix dwóch powyższych. Po ostatniej walce wydawało się, że nabrał respektu do tego sportu. Zanosiło się na to, że faktycznie zniknie na jakiś czas i zajmie się treningiem, a tymczasem nic z tego nie wyszło. Nie oszukujmy się jego poziom na pewno się diametralnie nie zmienił, a rywal nie jest słabszy niż poprzedni co jak dla mnie zwiastuje wpierdol totalny. Kimbo czy Sapp coś tam jednak umieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum